Lördag

Tjenis penis.
Allt bra?  Jag mår toppen =)
Haha som vanligt så har jag inget minne av när jag skrev sist så de ni läst kanske ni får läsa igen men de gör väl inget ? (A)
Men ialla fall.
I torsdags var det verkligen en helvetes dag!  Redovisning och prov och jäkla idrott också.  eller ja , idrott är kul, men inte när man tvingas ut på isen i något som känns som betong klupmar på fötterna och hjälp på huvet. Så snygg man måste varit :D haha ..

Men nu har vi lov, vilket känns otroligt skönt. Mer lägligt kunde det inte kommit. helt slutkörd!
blablabla.. nu ska jag sluta. Det positiva är att när jag väl skriver blire det ett hyffsat långt inlägg och inte bara något ord ;D
Pussar!



Tisdag

Varje tisdag har börjat kännas som onsdag? Jag förstår inte!  Idag har det inte varit någon bra dag alls. Huvva.. den har varit längre än den brukar, kan iofs bero på att jag knappt sov något och var väldigt trött.. 
Sitter och tittar lite på the notebook , helt underar film. För er som inte sett den rekomenderar jag den verkligen. Jag älskar den.

Imorron blir det ingen sovmorron utan börjar 8.20 fast slutar kl 12 typ så de blir skönt. Men kommer förmodligen inte hem förän sex kanske ^^ Imorron händer det massor, så kika in imorron så berättar jag mer om det då =) Hmm.. ne det var nog allt för idag. Nu är det dags att sova.
Hoppas ni haft en bra dag
Pussar

Natti Natti

Se., jag har tagit mig tiden för att skriva igen. :D haha , Idag har jag inte gjort spec mycket pysslat på lite bara =) Oså var vi på middag hos min framor och min morbror var även där. Hur trevligt som helst =)
Ne..jag somnade kl 3 igår och vaknade 9 och det börjar kännas nu ^^ så jag tror jag ska krypa ner i sängen och sova så jag tar mig upp imorron.
Vi hörs när jag tar mig orken till att skriva igen =)
Ha det bra så länge
pussar

Söndag

Tjeeeeeeeeeeeeena!

Orken har tagit slut för den här grejen och det känns som att det kommer hålla i sig ett tag... Blir som att jag kommer till sidan då jag ska logga in och börjar skriva och plötsligt tappar jag lusten för det och skiter i det.. men jag kan berätta vad som hänt i veckan. Minns inte riktigt när jag skrev sist men om ni hört det får ni väl höra det igen ^^ ..
Förra lördagen var de ju alla hjärtans dag. Så då åkte jag ner på stan med carro, gick runt och kikade lite, sen mötte jag upp robin oså for vi hem till mig. fick såna där otroligt goda hjärtans oså ett kort som han hade skrivigt otroligt sött. Oså fick jag ett otroligt fiint halsband. Kan fota sen =)  hmm.. resten av kvällen såg vi film och hade det as mys!

Denna veckan har det faktist inte hänt spec mycket. .. eller ja, jag hade dans i onsdags oså hade vi nån novellanalys som skulle in. ^^

ne nu ringde robin så jag ska va lite social ,
godnatt

Lördag

Hejsan =)
Idag är det lördag vilket innebär alla hjärtans dag =) Som det är tänkt ska jag tillbringa hela dagen med robin, vet inte riktigt vad det blir än, men hur det än blir så blir det iaf kanon!

Jadu.. har tänkt logga in och skriva men precis då jag ska göra det har jag totalt tappat lusten för det så det är därför det inte blivigt något inlägg!
veckan har iaf gått någorlunda bra, var på sjukhuset i tisdags,gick bra, ska ringa på vårdcentralen så att jag kan få träffa en sjukgymnast så snart som möljlig för det tror jag verkkligen behövs och skulle göra saken mycket bättre. Ja.. annars har det nog inte hänt så mycket dagarna har rullat på. Just ja! Det blev ingen dans alls denna veckan. tråkigt nog. men men ,bara några dagar kvar tills onsdag , visst ?;D  haha

Nä, nu ska jag gå och göra mig i ordning så att jag inte ligger kvar i sängen när han kommer :)
Ha en toppen dag så hörs vi
Pussar


Måndag

Hej hej =)
Asså ni förstår inte hur otroligt skönt jag sov inatt, helt sjukt var väääääldigt längesen jag sov så bra! Underbart. Dock så ringde väckarklockan och förstörde allt :P
Och bussen var seg som fasen imorse, Hur mycket folk som helst.  Dom som skulle hoppa på på berghem fick inte ens plats i bussen :P haha knas!

Nu sitter jag här med färg i håret, Håller på att bleka och ska sen färga ljusbrunt =) Ont som fasen gör det! :P  Ser väl hur det blir! Jag har startat nedräkning. Tio minuter kvar!  :D

Imorron får jag en liten sovmorron eftersom jag ska till sjukhuset kl 9 och jag hinner inte till skolan innan det ^^ Hoppas dom säger något som jag inte redan vet!
Men nu ska jag gå , vi hörs imorron
Pussar

ops..

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, jag som började bli bra på att uppdatera, aja nu gör vi ett nytt försök igen ^^ I torsdags hade det inte så mycket, hade dans efter skolan oså va jag med robin på kvällen. Och i fredags så var jag på skolan sen följde Linnéa och Maria med till sjukhuset, tack!, Där jag var tvugen att ta nå blodprover. Inget jag gillar :P skjutit upp det galet länge men ja var ju som tvungen så de var bara att pallra sig dit! Sen så ringde jag och bokade tid som jag också skjutut upp. Dock lite längre typ sådär hm nästan ett år? (A) haha
Och sen så gjorded jag maria och linnea pizza och åt massor med gott. En super trevlig tjejkväll som vi verkligen måste göra om!
Och idag har jag bara sovit och sett på film typ ^^
Om ni har tur så tar jag mig tiden imorron att lägga in några bilder ;D vi ser väl^^
Godnatt!

Onsdag

Hejsan :)
idag blev det skola, hade nån fabula grej på eftermiddan, typ leka lekar och shit ^^ haha ganska kul faktist.
Nu sitter jag här med robin ska strax gå ut och gå med kasper = )
och idag kände jag inte för något långt inlägg så vi får höras imorron
Ha en bra kväll och godnatt =)

God natt

Jag har varit duktig flicka idag, hunnit med mycket även fast jag känt mig hur hängig som helst =)  Bakat muffins som blev väldigt omtyckta här hemma städat mitt rum som såg ut som jag vet int vad. Och nu har jag precis duschat = )
Nu ska jag bara försöka ta fram kläder tills imorron så jag slipper tänka på de då ^^ Sen blir det sängenkänns underart skönt!
Imorron blir det skolan orkar inte vara hemma mer. Alldeles för uttråkad! haha Sen kommer robin på kvällen så de blir en massa mys, saknar honom hur mkt som helst och ändå träffade jag han igår ? (A) haha hur som helst. Nu ska jag ta fram nå kläder
Hoppas ni haft en bra dag!
PUssar

Robin<3


Muffins

Yeeey , nu har jag äntligen tagit mig tiden för att baka! Chokladmuffins blev det. Och hur goda som helst!
Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på .. Städa kanske ? Får se =)
Och min huvudvärk vill verkligen inte gå över har tagit alvedon nu så får se om den släpper.Kanske blir sängen ett tag för att vila ^^ haha aja Hörs senare
Pussar!


Mums!

Tisdag

God morgon! =)
Ligger kvar i sängen, snuvig och hostig som fasen så det blev ingen skola idag! Får jobba hem ifrån istället funkar det med.
Vaknade första gången kl halv nio imorse av att min hund skällde och sen hörde jag en duns. Sprang och kollade vad som hade hänt. Och ja då hade han trasslat in sig i nå sladdar och rivigt ner nå blomkrukor i köket =P  Knäppskalle som han är. Han skämdes iaf haha de syntes klart och tydligt ^^  Nu ligger han här inne på mitt rum och sover. sötnosen!

Ja , det händer väl inte så mycket idag ska försöka bli piggare och sen ska jag väl plugga och städa lite också. Och jag är grymt  sugen på att baka något gott. Blir som aldrig av när jag väl säger att jag ska göra det :P Vi får se hur det blir med den saken..

Vi hörs senare!
Pussar

Robin<3


Sova snart igen? (a)

Jag somnade där innan maten sen kom mamma och väckte mig så då var jag tvungen att kliva upp. men direkt efter jag hade fått i mig lite mat så gick jag och la mig igen men jag är fortfarande trött. Helt sjukt :P  Blir ingen skola för min del imorron. Jag känner att jag verkligen inte orkar. Mår inte alls bra och de händer inte ofta nu förtiden, inte om man jämför med förut iaf då var det riktigt illa ;D
Nu ska jag skutta iväg och göra lite varm oboy och kanske ta nån sockerkaka bit :] mums!  Sen krypa ner i sängen och kanske se nån film och sen ringa älsklingen!  och sen sova igen (A)
Så vi hörs imorron!
Godnatt på er! pusssssssss
bobbiiiiin <333


Just ja, här kommer nån bild från helgen.
 

 

Haha , dock så ser dom ut som jag vet int vad, men de är bilder iaf ; )
Trevlig kväll!


Trötter

En dag avklarad i skolan, bara 4 kvar ^^ Sitter här med sprängande huvudvärk och snuva som fasen, ska nog ta och lägga mig och sova ett tag. Skulle va sjukt nice!
Dagen gick otroligt fort ändå. kändes bara som att jag kom dit sen skulle jag fara igen =)  Ikväll händer nog inte så mycket, beror helt på mitt huvud :P ska kanske ta och baka något gott!!

Nä. nu ska jag ta och sova, får se hur länge mamma lär väl komma och väcka mig snart ^^
Pussar


Måndag

God dag!

SItter på skolan och ska snart ha lektion. Usch.. jag tycker inte om de här. De va verkligen ett helvete att kliva upp i morse. Hade mycket hellre bara legat kvar i min varma säng. Men men.. Kom iaf upp och iväg imorse =)
Slutar ganska så tidigt idag.Och då ska jag hem och sova tror jag . Känner mig inte alls frisk idag.. Kan iofs bero på helgen :P
Hmm .. inget mer vettigt fanns att skriva just nu..
Hörs senare
Pussar!

Robin <3


Söndag

Hejsan hejsan =)
Tänkte skriva några rader innan jag kryper ner i sängen för kvällen!
Min helg har vart toppen. I fredags var det tjejkväll hos linnea. Hur trevligt som helst. Haha , hade ingen röst där på kvällen och på morgonen när jag vaknade men de va en annan sak! Hoppas vi gör om det snart! Och igår mötte jag Robin på stan oså tog vi bussen hem till mig. Sen såg vi på film och typ tjocka oss hela kvällen! Underbaratste pojkvännen som finns! <3 Jag saknar dig massor redan!!

Nu blire sängen
Pussar!

RSS 2.0