Fredag

Hemma igen efter några dagar hos min mormor. Underbart att ha fått spendera tid med familjen ute på landet. =) Just nu sitter jag i sängen, inte alls trött eftersom jag sovit större delen av dagen hehe. Happ.. vad ska jag skriva om då ... kan berätta om hur min jul va :)
Vi kom dit på tisdag kväll *ett tag trodde jag att vi aldrig skulle komma fram :P* Lagade mat och sen såg vi bara på tv =)  På julafton så åt vi en mysig frukost och sen under dagen kom larsa,monica,carro, emma och benka. Såg på kalle anka som alltid såklart. Jag  börjar faktist tröttna på den där kan du vissla johanna eller va den nu heter. Inte alls bra! uscha. borde bytas ut eller något hehe. efter det så åt vi julmiddag, Galet mycket mat. Ni skulle ha sett =)
Sen väntade vi .. och väntade och tillslut kom tomtarna och vi fick öppna paketen :) Och nu är de ett helt år kvar tills nästa jul! Men nu taggar vi nyår. 2009 kommer bli ett bra år tror jag! =)
Hoppas ni har det bra
Kram!



Julafton

God kväll :)
Haft en bra dag ? Min har varit toppen, som dem alltid är under julen. Jag älskar det. Galet skönt att inte vara i stan utan att vara på landet med familjen så underbart!
Berättar mer om dagen när jag kommer hem på fredag eller lördag eller ja, när dem nu bestämmer sig för åka hem, och just nu känns det som att jag kan stanna här ett bra tag till. så lungt och skönt! Bilder kommer senare :)
imorron ska jag nog försöka få med pappa ut och övningsköra lite grann hade jag tänkt. Sitter och lånar internet av grannen btw, funkar inte inne så jag sitter i bilen ;)  Varmt och skönt.
Ne nu ska jag gå in och kanske se om det är någon bra film på tv eller något liknanden :)
Ha en fortsatt bra jul
Kram


Måndag

" Den bästa kärleken väcker själen och får oss att vilja ha mer. Den tänder hjärtats glöd och lugnar sinnet. Det är vad du gett mig, och de hoppades jag få ge dig för alltid"


Söndag

Hej hej! Allt bra ? Jag mår bara fint =)
Inte länge kvar till julafton nu, hur kul som helst, Åker till min mormor på tisdag och kommer att vara där till kanske lördag eller något sånt :)  Ska bli skönt att få komma bort från stan ett tag.
Vad händer annars då .. hm I fredags var de jul avslutning på skolan , inget spec som hände där precis. Sen gick jag, linnéa och maria ner på stan och kikade efter lite julklappar, hittade en åt min pappa sen blev de som inge mer, Sedan kom robin och vi for hem till mig. Såg hela fyra filmer ^^  haha 
Och igår hände de inte alls mycket. Eller, jag och mamma var på coop och lite affärer och köpte lite julklappar, och jag köpte även en svart klänning till julafton. Och på kvällen klädde jag julgranen, alldeles själv :D haha Sen idag har jag inte gjort något alls. SKönt de med =)

Ska försöka blogg under dagarna vi är hos min mormor också så datorn åker med dit. Får se hur jag löser de där med internet annars berättar jag när jag kommer hem! 

Puss

Torsdag

Precis sett the notebook. Jag älskar den! Kärleks filmer är inte något jag borde se på men den va väldigt väldigt bra. Tänkt om den där äkta kärleken finns där ute någonstans. Men de tvivlar jag mycket på!! Aja iaf hade arl prov idag de känns som att det gick bra fick även tillbaka provet vi hade i kök. Hon sa först att jag inte klarade de när jag frågade, men när jag väl fick tillbaka provet hade jag fått vg+ så jag är galet nöjd :)
Imorron är det sista dagen i skolan. Terminen har gått fort känns som att vi började nyss. Börjar halv nio och slutar typ tio eller något sånt. Sen ska jag ner på stan med carro och linnéa typ och försöka hitta dom sista julklapparna!  Och kvällen..får se vad som händer då :)

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Godnatt

Onsdag

Hejsan hoppsan :)
Titta de har bara gått tre dagar sen jag uppdaterade sist ;D Nu är jag duktig!! Två dagar kvar av skolan, känns otroligt skönt : )
Idag julpysslade vi, inte bra på de  nånstans men det var trevligt! Min dag igår va däremot inte alls lika kul. Började med procent i matte och jag är helt värdelös på det :P  haha Sen hade vi svenska redovisning gick faktist bra och jag är stolt över att jag gjorde! Sen åkte jag iväg till sjukhuset och kolla lederna. Hade en kandidat där så de tog sin tid, men hon var duktig. Ska få träffa en sjukgymnast och sedan få åka tillbaka till sjukhuset om nån måndag och se vad dom säger : )
Och när jag kom tillbaka så hade jag eng redovisning och sedan var det redovisning haha

Imorron är det sista provet innan jullovet : ) som jag nu borde plugga till : P haha

Ha en bra kväll puss


Söndag

Haha de där med att skriva mer gick ju inte alls så bra. Fast iofs känns det onödigt att skriva när jag inte har något vettigt att skriva och inte för att jag har de nu men ändå. Tänkte jag skulle berätta lite om vad som hänt i veckan. På skolan fick vi veta att vi hade hur mycket plugg som helst, precis dom två sista veckorna. Och plugga är något jag borde göra just nu :P haha Annars har jag varit med linnéa en massa i veckan. Hur trevligt som helst. Ligga upp och ner i fotöljen äta godis och plugga är inget vi rekomenderar precis ;D haha men kul hade vi.
I fredags var det fest i obbola. Började dock inte så bra men slutade bra iaf. Jag hade kul. Slutade iaf med att jag sov hos linnéa : ) Igår gick vi ner på stan och skulle hitta nå julklappar, Gick åt helvete ;:P haha men hon hittade iaf ;D
Och ja.. nu är det söndag och tredje advent. Bara en vecka kvar i skolan. Sen är denna termin slut. Har gått läskigt fort bara nästa tremin kvar sen är det sommar igen : D




 I fredags : )


Söndag

Hoppsan, var ett tag sen nu, minns inte ens vad jag skrev i förra kanske ska ta och kika efter : P

sådär ja,

Redan andra advent (längtar som fasen till julen, all god mat, få åka bort, till landet, till min mormor och fira julen som vi alltid gjort med familjen. Jag bara älskar det! ) och jag har hunnit med mycket sen sist jag: )
två veckor praktik på dagis, hur kul som helst jag älskar det! Och saknar dom som fasen! Mina gullungar :) Aja vad mer har hänt, Hade uppvisning med dansen igår gick toppen , även fast kvällen blev ganska förstörd. Och idag är jag helt slut, gör  ont över allt.
Nästa tremin ska jag bara satsa på skolan och dansen, ingenting annat. De blir enklast så, och jag älskar verkligne att dansa, jag mår bra av det. Och för att bli bra måste man träna och de är precis vad jag ska göra! Längtar redan tills allt drar igång igen :)
Nu ska jag gå och göra en hårinpackning, för jag mitt hår mår inte bra efter gårdagen haha

Ska försöka uppdatera oftar, bara de att allt känns tungt just nu. Men jag kämpar på!

Ha en bra söndags kväll :)
/ Puss Lisa


RSS 2.0