Torsdag

Huvudvärk huvudvärk och åter huvudvärk. Jag dör snart :P Och trött är jag haha och träningsvärken !! huvva.  Lisa klagar massooooor idag. eller ja, som vanligt då! umm .. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag.. Dagen har väl rullat på, förstår dock inte varför jag är så trött hela tiden, jag sover ändå mkt. Oså hade vi locking idag. Grymt kul och svårt ^^ haha eller ja, mkt och tänka på och man måste väl som komma in i stilen och musiken. Men inget klår hip hop. Så underbart kul!
Jag tror nästan att jag ska gå och lägga mig och sova bort huvudvärken nu ^^ känns som lite smart så jag känner mig helt pigg imorron kväll , tjejkväll. Det taggar vi =)

Godnatt på er!
Pussar

Yeeeey

tjoooooo
Kom hem från dansen för ett tag sen , och har precis ätit pannkakor ;D
Gu, man blir som en helt annan person när man dansar, eller kanske hittar man sig själv? =) Jag älskar de iaf! Massor. Känns så otroligt skönt att den dragit igång igen. Nu behöver jag inte känna mig lika lat längre :D  haha  Ne nu borde jag börja mig mot duschen och sen blir de nu att hoppa i sängen med lite plugg. Känner mig inte alls frisk, Hoppas bara på att min bror INTE smittat mig med sina prickar ;D för det vill jag absolut inte! Just ja , duschen var det ^^
Pussar
R<3


Onsdag

Tjosan ;D
Sitter på skolan och har tråkigt, så jag tänkte att jag kunde passa på att skriva. :]
Igår var jag med robin. Massa mys, oså var vi ute och gick med kasper =)
Haha våra raster är så otroligt ovärda vi antingen sitter vi i klassrummet eller vi borden eller så springer vi runt för att fördriva tiden ^^ vilket inte funkar sådär jätte bra ^^ 

Lisa är väldigt trött idag. väääääldigt trött.
Ikväll är det dans btw :D Hur taggad som helst. Gud så jag har saknat det. Ska bli riktigt kul får se bara hur det går med mina skavsår ^^ kan bli intressant!
Men nu börjar vi strax =)
Pussar
R<3


Godnatt

Har precis sett klart någon dokumentär på ettan, öga mot öga tror jag den hette. Handlade om personer som är i behov av medlar, typ rån, misshandel osv. Ganska intressant faktiskt. Misshandel är något som jag verkligen reagerar på. Även om det bara är på film jag blir som en zombi.

Men jag tror också att de mesta har en mening. Om man blir utsatt och tar sig igenom det visar det bara hur otroligt stark man är som person, och man borde dela med sig av sina erfarenheter, tankar och känslor till personer som alls är lika stark som man själv varit en gång. Och har man en gång varit med om det så sitter det kvar för alltid , men det är något man måste lära sig att leva med, det måste bli en del av sitt liv. Men det går! Man får aldrig ge upp, alltid kämpa.
Nu blev de här som nått typ pepp tal ^^ haha

Men.. Att tänka på hur man beteer sig mot andra människor en extra gång är något som man måste tänka på. För livet kan förändras på bara några sekunder och då blir det sig aldrig mer likt.

Nu ska jag ta och lägga mig upp tidigt imorron =)
Sov gott
Pussar


Måndag

Hej hej!
Ingen bra start på morronen jag fick precis. Jag menar vem fan går och skriver något sånt? : S Klar i huvet kan man ju inte vara precis. Så otroligt omoget!!!!
Jag är en bättre person än dom som skrivit det och jag tänker släppa det, jag tänker inte sjunka lika lågt. Hm.. Ja resten av dagen har väl inte varit helt toppen heller. Men man har dåliga dagar bara att ta nya tag imorron. =)
Jag längtar tills imorron! Jag saknar dig!

Plugga lite eng glosor nu kanske ? låter smart ^^
Pussar
R<3



Lördag

Tjosan :)
Hur mår ni ? Jag mår väl bra än så länge iaf :P Min bror har fått vattkoppor så jag är livrädd för att jag också ska få de, har tyvärr inte haft det förut, Tänk som mkt jag kommer missa i skolan om jag blir sjuk. usch nej nu ska vi inte tänka negativt. jag kommer inte bli smittad!
Igår va jag hos älsklingen. Kollade album från när han va liten *galet söt ;) * oså såg vi på film! Och sova med dig måste va bland det bästa som finns! <3333
Och sen när jag kom hem var det mat och ja , efter det har jag inte gjort så mycket!

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film! På tal om det så var jag tvungen att ominstallera hela datorn så nu är allt borta ;D känns ju sådär lagomt kul ^^
Pussar
R<3


Tisdag

Känns väldigt mycket som onsdag dock : S idag har det bara varit en jobbig dag. usch. for hemifrån halv 8 imorse och kom hem halv tio nu ikv : P inte alls kul! men kvällen var väl ändå helt okej. känns ändå som att vi fick lite gjort! Oså blev det middag på stan med linnea och linda , trevligt!
Nu ska jag typ sova ^^ eller nått lägga mig i sängen iaf =) Hoppas  nu haft en toppen dag !
Pussar

Du är så bra älskling<33

Måndag

Den här dagen har varit konstig.. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Känns som att det bara går utför mer och mer, och mina ansträningar verkar inte räcka till .. Och jag har sån ångest inför imorron. Det känns inte alls kul att va på skolan hela dagen OCH hela kvällen. Huvva .. Prov imorron också. hahah hela den här veckan kommer typ bli bajs, och jag är på klaga humör idag så de är väl typ de ända jag gör just nu =P
bläbläblä...
aja ska återgå till mitt pluggande.
Pussar

R<3


Söndag

God morgon =)
Eller ja , jag vaknade för en timme sen men har bara legat och dragit mig i sängen! Så nu ska jag strax kliva upp och äta lite frukost. Tänkte bara att jag skulle skriva några rader innan jag drar igång med städningen och allt ^^ För det lär ta ett tag. Gaaaaanska så stökigt rum och så kan man ju inte ha det ;D Annars blir det bara en tråkig pluggsöndag.
Ha en bra dag, Pussar!

R<3

!!

Jag vet att jag INTE borde bry mig! Men nån gång måste ni ju för i helvete växa upp! Nästa gång kan ni komma fram ifall det är något.
Aja ni är inte ens värd den tiden, den ansträngningen att ens skriva eller tänka på!

Imorron blir det att ta bort julen, inte gjort det än (A) haha , då försvinner allt de mysiga! Sen blir det en pluggdag, inget att se fram emot alltså =P Men de måste göras eftersom vi har prov!
 Nu ska jag fortsätta att se film, =) pussar!

Du är så bra älskling<33


Lördag

Heey!
Man ser inte bra utan glasögon! inte jag iaf så jag kanske borde ta på mig dom innan jag börjar få ont i huvet ^^ aja.
Gårdagen var väl hyffsat bra =) skolan rullade på bra och efter det så gick vi ner till stan i minus typ hundra grader eller nja okej kanske inte så kallt. Men nästan iaf(A) haha! Sen kom robin och vi for hem till mig! massa mys <33 och ja , idag åkte vi ner på stan med carro och sen gick jag och carro och "fikade" haha Alltså en väldigt bra lördag!
Nu ska jag gå och hm duscha kanske så vi hörs imorron! Pussar!

R<3


Fredag

Hej hej =)
Sitter på skolan och har precis haft häpe. Och insett att mina matvanor nog inte är dom bästa precis :P haha Jag kände verkligen hur jag bara ville krypa ner i sängen igen. Kände mig inte alls taggad på att gå ut i -20 graders kyla. huvva
Men äntligen så är det fredag iaf. känns underbart skönt. Ikv blir det nog inget spec. bara vara hemma känner mig så galet sliten. Inte van att kliva upp så tidigt än :P och somna på kvällarna kan jag inte heller!

Hors Puss

R<3

Torsdag

Hejsan hejsan.

Hur mår ni? =) känner mig fortfarande otaggad, men snart är det helg så då får jag väl se till att hitta på något roligt! Just nu sitter jag i soffan med min farmor och tittar på nått program om kvinnor som är helt sjukt feta och dem trivs verkligen med sin kropp och sin vikt. och nu kom mamma och bytte till , ja va kan det vara nått på ettan . antikdeckarna eller något sånt^^ haha Hon är söt hon!
Från de ena till de andra så här den här veckan har gått ruskigt seg, och imorron är det äntligen fredag! Och nu får ni ta och bli frisk till på måndag tjejer!=)
Morgondagens planer är väl inte heller så speciell. Det blir skolan under dagen till halv två och sen blir det kanske att fara och hälsa på sötnosarna på dagiset, får se hur det blir, skulle iaf vara kul för jag saknar dom! blablabla nu ska jag sluta prata och titta på antikdeckarna med mamma ;)

Puss
R<3

Godnatt

Idag är ingen bra dag.. allt känns hopplöst typ. Krypa ner i sängen och inte kliva upp låter väldigt bra men nä.. inte de. Ingen aning om vart jag ska hitta orken att kliva upp imorron och vart jag ska hitta motivationen till skolan. Nu du ska säga att jag ska sluta fjolla mig och rycka upp mig kalle :P
Aja nu blir det att sova.
Hörs imorron puss

Onsdag

Tjenare tjenare!
Fick världens bästa start på morronen. Du är så bra<33

Sitter på skolan nu och väntar på att lektionen ska börja. vilket den gör om 15 min. Vi har suttit och pratat om nå val som vi ska göra inför tvåan och trean. Och jag förstår verkligen ingenting alls. snurrar i huvet av all info :P menmen vi ser väl hur det går =)
Idag händer väl inte så mycket mer. Ska bara va hemma ikv tror jag. Känner mig inte spec pigg blir nog en tidig kväll.

Puss!

R<3

Måndag

Idag är jag trött helt galet trött.. uscha. glad att jag slutade någorlunda tidigt iaf =) En ny kurs började iaf idag, frk. Den verkar som det är just nu inte speciellt rolig. Men vi får se hur det blir =)
Annars har det inte hänt spec mycket alls. Jag och elin ska anmäla oss till dansen ikv. Har tagit sin lilla tiden men nu är det på g. Känns skönt! Saknar det som fasen känner mig så otroligt lat när jag inte rör på mig nått typ : P får ta och bli nån ändring på det nu tycker jag!
Ikväll blir det nog inte så mycket , sängen lockar som fasen. men jag får försöka hålla mig vaken ett tag till så att jag kan sova inatt =)

Ha en bra kväll! Pussar

R<3


Söndag

Tjolahopp!
Usch jag har idé torka. Minns inte ens vad jag skrev sist , men jag gissar på att de var vid jul eller något ¨=) såå ..på nyår var jag med linnéa och hennes kompisar typ super trevligt. Drog även ner på stan och träffade carro mm. Och på lovet gjorde jag väl inte allt för mycket heller :P tog de mest chill. Galet skönt. Men nu är skolan igång igen. Känns faktist bra =) Dock lite jobbigt att kliva upp på morgonen haha inte riktigt vänt på dygnet än. Ne .. nu ska jag gå och ta tag i min garderob, kläderna typ faller ut när man öppnar dörren ;D

Hörs puss!

R<3


RSS 2.0