Tisdag

Hej hej!

Haha .. det där med utvecklingssamtal.. Jag var helt säker på att jag skulle ha det idag. Och sen kollade jag på papperet imorse när jag vaknat. Och då ser jag att det var igår jag skulle ha det. Så jag mailade min lärare och skrev att jag hade kollat helt fel. Så jag fick komma och ha det idag istället. Och som tur va var det bara positiva saker så de kändes skönt. Men pinsamt var det.

Annars har de inte hänt så speciellt idag. Kalle kom förbi imorse, super trevligt. Och efter utvecklingssamtalet gick jag ner på stan och träffade Robin. Tog bussen hem till mig och sen såg vi bara på tv och tog de chill. Sen åkte han, skulle på opera eller något med klassen eller något sånt, så nu sitter jag bara och räknar ner minuterna tills han kommer tillbaka och kryper ner i sängen brevid mig!

Nu ska jag gå och hämta vatten och en alvedon. Så vi hörs när vi hörs
Pussar

Måndag

Halloj =)
Måndag idag och jag är ledig för en gångskull. Händer inte så ofta.Idag har jag ingenting inplanerat vilket faktist känns otroligt skönt. Gå ut och gå se på film bara ta det chill. Kanske förbereda mig inför redovisning vi har på torsdag. Men vi ser väl ..

I lördags var jag hos min älskling, och igår så var jag på några affärer med min mamma sen sov jag i princip hela dagen. På grund av min huvudvärk som verkligen inte vill ge med sig. Funderar på att ringa till um och höra vad dom säger. hmm.. Just nu har jag inte så mycket mer att skriva.. så vi hörs väl när det hänt något nytt och roligt ^^

Pussar
R<3

Halloj

Ojoj nu var det verkligen längesen. Lusten har helt enkelt inte funnits, och jag har ingen aning om hur länge den kommer stanna. Men vi ser väl ;D haha

Allt bra då ?
Jag mår väl helt okej, går väl lite upp och ner just nu men det har sina orsaker. Och ja .. skolan rullar på som den ska. Nu är det till och med lång helg. Ledig måndag och tisdag eller ja, på tisdag har jag utvecklingssamtal. Men det är nog chill =)

I helgen vet jag inte riktigt vad som händer nått hoppas jag på iaf ..

Nu är det inte länge kvar till sommarlov och tills jag fyller 18. Så sjukt taggad.

Nu ska jag nog ta och städa undan alla kläderna som ligger på golvet sen ut och gå kanske =)
Ha de bra
Pussar

Jag älskar dig Robin Persson! <3


Tisdag

Hejsan!
Jag sov till tio idag vilket var väldigt skönt, annars har jag vaknat vid nio sen i lördags :P haha. Igår gjrode jag itne så mycket, städade lilte oså kom robin förbi, och senare på kvällen ´gick jag och carro en lång promenad igen. Dock inte lika lång som i förrgår men det blev ändå en timme nästan, hur skönt som helst  :)

Och idag .. jadu .. btw så verkar det ha snöat as mycket. Vi hade världens plogkant utanför våran lägenhet när jag tittade ut :P Men i alla fall.. nja idag vet jag inte alls vad som händer. Kanske åker och tränar får se hur det blir ^^

Vi hörs senare. Ha en toppen dag

Pussar

Måndag

Godmorgon =)
Har precis ätit frukost och gått och lagt mig i sängen igen. ^^ Måndag idag.. vet inte riktigt vad som händer förutom ikväll då jag och carro ska gå ut och gå =) Blev en lååång promenad igår 1 timme och typ 30 min , otroligt skönt ^^ hm.. oväntat besök idag också? (A)


Håller på se film så jag ska nog fortsätta med det =)
Ha en bra dag!
Pussar




PS. I love you!

!

Yeey jag fick en så ganska oväntad besökare idag. Det var R som kom, otroligt skönt att få va i hans närhet igen. Det var verklligen behövligt.  Just nu sitter jag och väntar på att mamma pappa och min bror ska komma hem från min låssas farmor. Med maaaat  =D Hungrig och jag har inte ätit sen kl 9 imorse eller när det nu va jag vaknade ^^ så de skabli gött!

Skrivigt två gånger idag , ohyes :D haha
Nu ska jag fortsätta se på tv
Ha en bra kväll
Pussar

Söndag

God morgon =)
eller nja.. jag vaknade vid åtta och efter att jag hade varit på toa kunde jag verkligen inte somna om så jag låg i sängen i typ en halv timme sen klev jag upp och gjorde frukost och sen satte jag mig i soffan med mamma som såklart kollade på skidor ^^  Efter det tog jag en promenad men vovven och nu sitter jag med färg i håret =) igen ... haha (A)

Ha en bra dag så hörs vi senare
Pussar


RSS 2.0