Måndag

God kväll : )
Stressad och trött så de finns inte , men jag ska försöka få ihop ett någorlund inlägg nuråå.
Idag skulle vårat projektarbete vara klart och skickas in. Så nu är de ur världen , nu gruvar jag mig bara som fan för att så där framför klassen och redovisa allt. hm,.. aja , boken blev utläst igår också. helt sjukt bra men hemsk. Nu ska de bara skrivas typ 3 sidor om den också. Har iaf börjat så de känns bra : )
Alla data uppgifter är gjorda så nu vet jag inte va fasen vi ska göra på dom lektionerna.

Men nu ska jag ta och sova eller ja , snart iaf. (A)
Sov gott
Godnatt

Söndag

Oj.. Nu var de ett tag sen jag skrev. Varken haft tid eller ord för att skriva. Men i tisdags hände de väl inte spec mycket tror jag inte vad jag minns iaf ^^ Och i onsdags hade jag dans oså var jag med älsklingen på kvällen , i torsdags var de dans igen ,vi fick en extra tid att dansa på eftersom vi är så många och ska ha uppvisning snart, kommer bli helt galet coolt, och när jag kom hem var jag helt död så jag somnade ^^ haha  och ifredags var jag på stan , och sen var jag bara hemma och tog de lugnt vilket behövdes. Och igår spenderade jag dagen med tobias :) Och nu .. ja nu sitter jag i soffan och kikar lite på tv. Dom andra åkte precis iväg till min mormor så är själv hemma hela dagen. 
Och till veckan blir de nog inte heller så mycket bloggande, de här kommer bli en helvetes vecka. har ingen aning om hur jag ska få tid till allt. 

Ha en bra dag.
Kanske lägger in lite bilder senare om jag har orken :)
Puss 

Måndag

Hej hej
Första dagen i skolan efter lovet kändes helt okej faktist. Trött bara . Och just ja, först börja de med att jag fick veta att jag var ett poäng ifrån vg på data provet , och lektionen efter de hade vi prov . Gick inte alls bra.
Men de har iaf gått helt okej , känns ändå skönt att de dragit igång igen , nått vettigt att göra på dagarna lixom :)
Ikväll blir de nog bara att ta de lugnt. Gå och lägga mig tidigt
Men nu ska jag ringa mamma och höra vad vi ska äta så jag kan börja med de , galet hungrig ^^
puss puss

Hjälp ?

Pluggandet gick väl sådär , vi gjorde de vi kunde och resten får vi väl göra i veckan eller något. Känner att de kommer bli en stressig vecka.  Och jag känner mig verkligen inte pigg de ända jag vill är att sova. men men ...


Just ja ,
Ingen som känner för att typ fixa till min blogg ? ^^

söndag

Goddag :)
Hur mår ni ? Jag känner mig fortfarande grymt sliten , men de är bara att härda ;D haha
Snart kommer carro och då ska vi sätta igång med vårat projektarbete som snart ska vara klart eller ja, nästa vecka . Hur vi nu ska få till de har jag ingen aning om . Men på nått vänster löser de sig alltid.
Annars blir de bara lugnt : )
ha en bra dag.
PUss

Lördag

Grattis till min bror idag : ) Hela 16 år , tiden går fort , för fort. Känns som de va igår vi sprang omkring och lekte. 


Berätta lite om gårdagen nu då !
Först blev de förfest hos kim , var dock inget drag alls , så vi drog ganska fort till ersboda, träffade en massa trevligt folk och hade grymt kul.
Sen vandrade vi hem , och sen blev de sängen , somnade snabbt.
ikväll blire bara chill , vila upp mig inför skolan på måndag :)

bilder kommer senare :)
Puss puss

RSS 2.0